Zwembadseizoen afgesloten met hondenzwemmen

09 september 2013 door Ad van Herk
Zwembadseizoen afgesloten met hondenzwemmen

PAPENDRECHT - Hondenbezitters waren op zondag 9 september met hun viervoeter welkom in zwembad de Hoogt. 

Zoals ieder jaar gebruikelijk is, mocht er ook dit jaar weer ter afsluiting van het buitenseizoen gratis gezwommen worden in het middenbad. 
 
Niet alle honden waren even enthousiast, maar met wat hulp van de baasjes ging menig viervoeter overstag en koos voor een verkoelende duik in het zwembad. Na afloop ontving iedere hond een zwemdiploma.
 
 
 
 
 
 
 
Foto’s: Pieter van den Berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.