Facelift voor flatwoningen Constantijn Huygenslaan

09 september 2013 door Paul Schrandt
Facelift voor flatwoningen Constantijn Huygenslaan

PAPENDRECHT - Het duurzamer maken van 176 flatwoningen aan de Papendrechtse Constantijn Huygenslaan is een mooi samenspel tussen de bewoners en verhuurder Woonkracht10. In 2012 heeft Woonkracht10 een bewonersenquête gehouden waarmee ze de wensen voor verbeteringen in kaart brachten. De bewonerswensen zijn zo veel mogelijk meegenomen in de renovatieplannen.
 
Zo worden de woningen energiezuiniger, onder andere door het plaatsen van individuele moderne cv-ketels. Daarnaast zal de entree verbeterd worden, krijgen bewoners een videofooninstallatie, worden de lifthallen gemoderniseerd  en zal gevel worden verfraaid.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.