Politiemensen houden graffiti spuiter aan in Papendrecht

06 september 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Politiemensen surveilleerden in de nacht van woensdag op donderdag, om ongeveer 03.30 uur op de Veerweg in Papendrecht. Ter hoogte van de witte brug over de A15 zagen zij een man op het fietspad zitten. Naast hem lag een plastic tasje met daarin 8 verfspuitbussen.

Gevraagd naar wat hij daar deed, kwam de 26-jarige Rotterdammer met een omslachtig en nogal onwaarschijnlijk verhaal. Zodanig dat een nader onderzoek in de omgeving zeker gerachtbvaardigd was.

Een motoragent heeft een onderzoek ingesteld en vond in de omgeving verschillende zogenaamde "tags". Deze tags waren vers en nog nat. Bovendien waren zij in de kleuren die ook in het plastic tasje van de (inmiddels) verdachte zaten. Deze is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau als verdachte van vernieling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.