Ladies Night 2011 druk bezocht

01 december 2011
Ladies Night 2011 druk bezocht

PAPENDRECHT - Op woensdag 30 november opende Ton Verdooren van Groencentrum Life&Garden Papendrecht samen met zijn medewerkers om 19:00 uur de deuren voor een zeer gezellige Ladies Night. Het centrum was helemaal in kerstsfeer.

Tijdens deze avond werden de Ladies in de watten gelegd met leuke kraampjes, demo’s, hapjes en drankjes en op het hele assortiment kregen de Ladies ook nog eens 15% korting. Dit jaar deden er nog diverse andere Papendrechtse bedrijven mee waar leuke cadeautjes voor de aankomende feestdagen konden worden gekocht.

Waren er vorig jaar 7 deelnemende bedrijven aanwezig, dit jaar lag het aantal zelfs op 22 bedrijven.
Bij de uitgang ontvingen de bezoekers nog een gratis goodybag met aanbiedingen en producten van de deelnemende bedrijven.


Workshop cupcakes maken

Gezellig uitrusten met een bakje koffie

Weddingplanner Beautiful Wedding 4 You

Kapperij Très Joli

Landwinkel De Fruitheerlijkheid

En enthousiast weer naar huis (foto: Pieter van den Berg)
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.