Excursie over 'slootbeestjes' trok veel belangstelling

05 september 2013 door Hennie van der Zouw
Excursie over 'slootbeestjes' trok veel belangstelling

PAPENDRECHT - Zaterdag 24 augustus organiseerde de NVWA een kinderexcursie naar slootbeestjes.

De kinderexcursie was voor kinderen van 4-12 jaar. Tijdens deze excursie gingen de kinderen en hun ouders onder deskundige leiding op pad met schepnetten om salamanders, kikkers, padden en vissen te vangen. Daarna werd gekeken welke soorten er allemaal gevangen waren. De excursie begon om 13.30 uur en duurde ongeveer anderhalf uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.