Ronald's Bedrijventocht voor de negende keer verreden

08 september 2011
Ronald's Bedrijventocht voor de negende keer verreden

PAPENDRECHT - De negende editie van de bedrijvenmotortoertocht van Ronald Verkeersopleidingen was donderdag 8 september nat en herfstachtig, maar voerde door prachtige polderlandschappen. Het decor van dreigende wolken kregen de deelnemers er gratis bij. De sfeer was dan ook opperbest.

Tijdens de toespraak van wethouder Scheurwater voorafgaand aan zijn startschot vielen de eerste regendruppels. De eerste tien minuten van de rit van 135 kilometer was het vervolgens droog, de rest van de tocht kregen de kleine veertig deelnemende ondernemers aardig wat regen te verwerken.
‘Maar de stemming bleef opperbest’, vertelt een van de deelnemers. ‘De tocht voerde door mooie landschappen, onder meer langs Hekendorp, de Reeuwijkse Plassen, Woerden en Oudewater. Het was jammer van de druppels maar tegelijkertijd zorgden die dreigende wolkenpartijen voor steeds wisselende, mooie decors.’ De bonte verzameling motoren doorstonden de buien en de tocht zonder haperingen.

‘De bedrijventocht is voor de deelnemende ondernemers altijd een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en bij te praten’, vertelt Ronald van Ee. Vooraf met koffie en een broodje, halverwege en na afloop tijdens het Chinese buffet werd er dan ook weer druk gesproken. Vooral over motoren en ondernemen.
Van Ee: ‘Dat we dit jaar de negende editie hadden, betekent volgend jaar een jubileum. Natuurlijk wordt dat iets speciaals, maar daarover vertel ik tegen die tijd meer.’

 Foto’s: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.