Ronald's Bedrijven-Motor-Toertocht 2008

21 augustus 2008

PAPENDRECHT - Voor het 6e achtereenvolgende jaar organiseert Ronald Verkeersopleidingen Nederland een Motor-Toertocht. Dit jaar op donderdag 4 september a.s.

Na het overweldigende succes van alle voorgaande jaren,  is voor dit jaar de RABO bank Papendrecht bereid gevonden om dit  evenement voor een groot deel te sponsoren.  Ook dit jaar is de toertocht uitgestippeld over mooie, rustige wegen in onze eigen regio. De totale afstand van de tocht is ongeveer 140 km en met het geschatte tempo (rustig genietend van het uitzicht) zal de rijtijd ca. 3 uur bedragen.

Onderweg is een geschikte locatie uitgezocht om het achterwerk te ontzien en aan te sterken voor de terugreis. Op 4 september tussen 12:00 en 12:30 uur wordt bij de verkeersschool aan de Kazernestraat verzameld voor een broodje en een sterke bak koffie en uiterlijk om 13:00 uur wordt er vertrokken. Het startsein wordt dit jaar door een prominente “Papendrechter” gegeven. Rond 17:00 uur hoopt de stoet weer terug te zijn in Papendrecht.

Wilt u meer weten over de bedrijven-Motor-Tocht neem dan contact op met Ronald Verkeersopleidingen Nederland tel. 078- 615 81 47 of email: info@ronald.nu

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.