Expositie van Pieter Pijl bij N.V.W.A.

04 september 2013 door Hennie van der Zouw
Expositie van Pieter Pijl bij N.V.W.A.

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - In de hele maand september zal er een expositie van de heer Pieter Pijl uit Papendrecht te zien zijn bij de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (N.V.W.A.).

De heer Pieter Pijl, 79 jaar, en een geboren Sliedrechter, is begonnen met schilderen in zijn 20e levensjaar. Hij heeft verschillende cursussen gevolgd, onder andere bij Ab Vroegindewij en Kees van Kooten. Later heeft hij zich bij Greetje de Vroomen verder bekwaamd in de tekentechniek. Op dit moment schildert hij in olieverf. Schepen en landschappen boeien hem het meest.

Een aantal van de werken van Pieter Pijl zullen te zien en te koop zijn, in het Streeknatuurcentrum van de N.V.W.A., aan de Matenaweg 1, 3356 LS, te Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.