Brandweer rukt uit voor melding autobrand aan de Burgemeester Keijzerweg

29 augustus 2013

PAPENDRECHT -  Op donderdagmiddag 29 augustus is de Papendrechtse brandweer uitgerukt voor een melding voertuigbrand bij tankstation Total langs de Burgemeester Keijzerweg.

Ter plaatste bleek het slechts te gaan om een automobiliste met pech. De 46-jarige bestuurster uit Rotterdam vertelde: “Ik heb vanmorgen de olie bijgevuld omdat het lampje begon te branden, en nu kwam opeens overal de rook onder vandaan, en heb ik de auto snel aan de kant gezet.”

De rook werd vermoedelijk veroorzaakt doordat de dop van het koelvloeistof reservoir los was geraakt. De brandweer kon in dit geval niets doen voor de bestuurders en keerde terug naar de kazerne. Mevrouw heeft de pechhulpdienst gebeld voor hulp.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.