Unieke talentenjacht voor jongeren in Papendrecht

28 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Unieke talentenjacht voor jongeren in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op 6 oktober starten de audities voor dé  talentenjacht van Papendrecht: I want ToBe Famous. Deze unieke wedstrijd - een initiatief van ToBe cultuurcentrum - biedt jongeren in Papendrecht een podium waarop ze zichzelf kunnen bewijzen op het gebied van muziek, dans, drama, entertainment, acrobatiek of waar ze ook maar goed in zijn.

De audities vinden plaats op zondag 6 en zaterdag 12 oktober in Jeugdcentrum Interval, op dinsdag 8 en 29 oktober in het Willem De Zwijger College en op donderdag 28 november in Christelijke scholengemeenschap De Lage Waard (locatie Keijzerweg).

De kandidaten die doorgaan naar de theaterronden strijden op donderdag 20 maart en donderdag 10 april 2014 in Theater De Willem om een plek in de finale. De finale is op zaterdag 24 mei, ook in Theater De Willem. De winnaar krijgt een trofee, een optreden in een voorprogramma van Theater De Willem, een optreden bij RTV Papendrecht en een certificaat voor Ten minutes of fame!

Inschrijven
Deelname is gratis en staat open voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar die in Papendrecht wonen of er naar school gaan. Het reglement en inschrijfformulier zijn te vinden op de website van I want ToBe Famous (www.iwanttobefamouspapendrecht.nl). De inschrijving sluit op maandag 30 september. Bij een te grote intekening kan de organisatie deze eerder sluiten.

Kaarten
De beide theaterronden en de finale zijn voor het publiek toegankelijk. Kaarten zijn te bestellen op de website van Theater De Willem (www.theaterdewillem.nl).

Blijf op de hoogte
Meer informatie over de wedstrijd, de inschrijving én de kandidaten is te vinden op de website van I want ToBe Famous. De site wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste nieuwtjes. Verder is de wedstrijd te volgen via Twitter (@IwToBeFamous) en Facebook.

Over
I want ToBe Famous is georganiseerd door ToBe cultuurcentrum, in samenwerking met gemeente Papendrecht, Theater De Willem, Jeugdcentrum Interval, Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard, Willem de Zwijger College en RTV Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.