Scootmobielclub voor de laatste keer op pad

26 augustus 2013 door Ad van Herk
Scootmobielclub voor de laatste keer op pad

PAPENDRECHT - De Papendrechtse scootmobielclub heeft zaterdag 24 augustus de laatste tocht van dit seizoen gereden. 

De club, die uit 49 leden bestaat, vertrok om 11:00 uur vanaf het Gemeentehuis voor een tocht door de Alblasserwaard. 
 
Binnen de scootmobielclub is een enthousiast team ontstaan dat de routes verzint, een keer gaat ´voorrijden´, de lunch regelt en de EHBO´ers inschakelt. Wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder ondersteunt de scootmobielclub en regelt vrijwilligers. 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.