Drechtstreek speelt gelijk tegen CVV Zwervers in bekerwedstrijd

26 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Drechtstreek speelt gelijk tegen CVV Zwervers in bekerwedstrijd

PAPENDRECHT - In de eerste wedstrijd van de bekercompetitie speelde Drechtstreek in Capelle a.d. IJssel met 1-1 gelijk tegen CVV Zwervers. In een niet onaantrekkelijke wedstrijd passeerde Clemens van der Velde namens Zwervers in de 37ste minuut Drechtstreek doelman Marvin Otte vanuit een volledig vrije positie vlak voor het doel.  Halverwege de tweede helft was het Chris Koremans die via een strafschop de gelijkmaker mocht inschieten.

De puntendeling was een goede afspiegeling van de prestaties in het veld. In de eerste helft had Zwervers een licht veldoverwicht in de tweede helft was Drechstreek duidelijk beter op dreef. De Zwervers ‘bank’ liep een behoorlijke hoeveelheid gele kaarten op door uitvoerige opmerkingen tegen de scheidsrechter. Eerste aanleiding daarvoor was de – overigens terecht – toegekende strafschop.

Nieuwkomer Jeroen Koppelaar, de enige versterking voor Drechtstreek in het nieuwe seizoen, gaf op uitstekende wijze zijn visitekaartje af door zijn degelijke spel in het hart van de defensie.

Komende dinsdag om 18.45 uur speelt Drechtstreek thuis de bekerwedstrijd tegen Pelikaan dat met 1-2 van Zwaluwen verloor.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.