Mevrouw Van Orsouw door 't Rivas in ’t zonnetje gezet

26 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Mevrouw Van Orsouw door 't Rivas in ’t zonnetje gezet

PAPENDRECHT - In de zorg gebeuren mooie dingen. Dat komt niet alleen door de inzet van professionals, maar zeker ook door de hulp van mantelzorgers en vrijwilligers. Onder het mom van ‘Zonnige kijk op Zorg’ nodigt Rivas Zorggroep daarom mensen uit iemand in ’t zonnetje te zetten. Zij kunnen op deze manier iemand bedanken voor zijn/haar hulp. Vorige week ontving mevrouw Elly van Orsouw uit Papendrecht een bos bloemen.

Van boodschap tot tandartsbezoek
Mevrouw Blom, bewoner van woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht, kan altijd rekenen op de hulp van haar oud-collega mevrouw Van Orsouw: ze doet haar was, haalt de nodige boodschappen, gaat mee naar de tandarts en als het weer het toelaat, neemt ze mevrouw Blom mee voor een wandeling. De schoondochter van mevrouw Blom waardeert haar hulp erg en zette daarom mevrouw Van Orsouw op deze manier in het zonnetje.

In ’t zonnetje
Een luisterend oor. Iemand die voor je zorgt. Samen leuke activiteiten ondernemen omdat het alleen niet gaat. Zomaar enkele voorbeelden waaruit maar weer eens blijkt hoe belangrijk hulp uit de omgeving is. Rivas weet dat als geen ander! Mensen die iemand kennen die, net als mevrouw Van Orsouw, altijd voor hen (of een ander) klaarstaat, kunnen diegene nu in ’t zonnetje zetten. Zij kunnen via de actiewebsite www.zonnigekijkopzorg.nl aangeven waarom deze persoon het verdient. Dat kunnen vrienden zijn, familieleden, buren of professionele zorgverleners. En wie weet ontvangt hij/zij dan wel een mooie bos bloemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.