Twee gewonden bij ongeval op Burgemeester Keijzerweg

23 augustus 2013 door Ad van Herk
Twee gewonden bij ongeval op Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Bij een kop staart aanrijding ter hoogte van het busstation op de Burgemeester Keijzerweg zijn donderdagmiddag twee gewonden gevallen.

Bij de aanrijding waren drie auto’s betrokken. 
 
De eerste auto moest remmen voor de file die voor het stoplicht ontstaan was, de bestuurders van de tweede en derde auto zagen dit te laat en klapten
op elkaar.  
 
De bestuurder en zijn passagier van de middelste auto raakte bij de aanrijding gewond en zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de eerste en derde auto kwamen met de schrik vrij. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.