Verdachte van berovingen Papendrecht aangehouden

22 augustus 2013 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 17-jarige Papendrechter is op dinsdagochtend aangehouden omdat hij wordt verdacht van het plegen van een beroving begin augustus. Hij is mogelijk verantwoordelijk voor meer diefstallen, waarbij hij zijn slachtoffers bedreigde. De politie roept slachtoffers op om zich te melden.

Op 2 augustus stal de 17-jarige de mobiele telefoon van een 15-jarige Papendrechtse jongen. Hij bedreigde en intimideerde daarbij zijn slachtoffer. De politie stelde een onderzoek in en verdenkt de verdachte ervan vaker, in ieder geval negen keer, soortgelijke diefstallen te hebben gepleegd. Een aantal jongens uit Papendrecht en omgeving die de verdachte kenden werden zijn slachtoffer.
 
De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit. Ze heeft het vermoeden dat nog niet alle slachtoffers zich hebben gemeld. Ben je slachtoffer geworden en heb je nog geen aangifte gedaan? Neem dan contact op met de politie door 0900-8844 te bellen. Ben je getuige geweest of heb je andere informatie die de politie kan helpen? Ook dan kan je contact opnemen. Geef je liever anoniem een tip? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.