Flinke bermbrand langs de Burgemeester Keijzerweg

21 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Flinke bermbrand langs de Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De brandweer van Papendrecht heeft dinsdagavond 20 augustus de handen vol gehad aan een forse brand in een afvalberg nabij het trainingsveld van de Honden Vereniging Papendrecht in het Park Noordhoekse Wiel, op de grens tussen Alblasserdam en Papendrecht..
 
Het vuur wat waarschijnlijk is aangestoken, zorgde voor grote rookwolken die over Nieuwland Park richting Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam dreven. 

Voorbijgangers ontdekten het rokende afval en waarschuwden de brandweer.

De Papendrechtse brandweer heeft bij het blussen assistentie gekregen van de brandweer uit Dordrecht.

Foto's: Pieter van den Berg.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.