BSO kinderen ontdekken de geheime uitvinding van Professor Pretman

21 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
BSO kinderen ontdekken de geheime uitvinding van Professor Pretman

PAPENDRECHT - Spannende dag voor B.S.O. kinderen De Basisbende.

Tijdens de zomervakantie worden De Wasko Sport en Speldagen georganiseerd. De oudste kinderen van de B.S.O. De Basisbende zijn op zoek gegaan naar de geheime uitvinding van professor Pretman. 

Door allemaal spelopdrachten te doen, ontdekten de kinderen een code en konden zij de koffer van de professor open maken. In de koffer zaten allemaal spullen. Door goed samen te werken lukte het de kinderen om het geheimschrift te ontcijferen. Tijdens de speurtocht ontdekten de kinderen het telefoonnummer van de Professor.

De Professor werd gebeld en eindelijk werd duidelijk wat de kinderen met de geheimzinnige zak witte poeder moesten doen. Het was een spannende dag waarbij de kinderen zich geen moment verveeld hebben. 

Meer informatie over de vakantie opvangmogelijkheden en de Sport en Speldagen  kunt u vinden op www.wasko.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.