Tweede lasercontrole Weteringsingel

20 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Tweede lasercontrole Weteringsingel

PAPENDRECHT - De politie heeft afgelopen maandagavond 19 augustus voor de tweede keer een lasercontrole gehouden op de Weteringsingel. De hoogst gemeten snelheid was 34 km per uur. Vorige week is er ook een controle gehouden en toen was de hoogst gemeten snelheid 33 km per uur.
 
Op de Weteringsingel mag maximaal 30 kilometer per uur worden gereden, maar daar trekken veel automobilisten zich volgens bewoners weinig van aan.

Foto: Pieter van den Berg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.