Herhaalde getuigenoproep na inbraak in sportschool Papendrecht

20 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Herhaalde getuigenoproep na inbraak in sportschool Papendrecht

PAPENDRECHT - Bij een diefstal in een sportschool op de Lange Tiendweg zijn op zondag 30 juni 2013 aan het einde van de middag 25 fitnessapparaten gestolen. De politie heeft twee verdachten aangehouden, maar is nog steeds op zoek naar getuigen.

Op 30 juni rond 16:00 uur, na sluitingstijd van de sportschool, wist een aantal personen toegang te krijgen tot het gebouw en daar 25 fitnessapparaten te stelen. De fitnessapparaten vertegenwoordigen een aanzienlijke waarde

. Uit getuigenverklaringen is gebleken dat omstreeks 16:30-17:00 uur een of meerdere voertuigen, mogelijk vrachtwagens of voertuigen met een aanhanger, bij het pand hebben gestaan. Ook is er gezien dat er toen meerdere personen bij het pand liepen. Omdat de sportschool toen al gesloten was denkt de politie dat de dit mogelijk te maken heeft gehad met de diefstal.

Op 30 juli en 9 augustus zijn er in het onderzoek naar de diefstal twee mannen van 32 en 37 jaar uit Capelle aan den IJssel en Papenrecht aangehouden. Zij werden na verhoor heengezonden, maar zijn nog steeds verdachte. De politie sluit niet uit dat er meerdere

personen betrokken zijn geweest bij deze diefstal. Ook heeft het onderzoek nog niet kunnen leiden naar de gestolen fitnessapparaten.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u op 30 juni in de namiddag personen en/of voertuig(en) bij het gebouw gezien? Weet u hoe lang de voertuig(en) daar hebben gestaan? Weet u waar de gestolen fitnessapparaten zijn of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek naar deze diefstal? Neem dan contact op via 0900-8844. Geeft u liever uw tips anoniem? Bel dan 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.