100.000ste bezoeker zwembad De Hooght

28 augustus 2009
100.000ste bezoeker zwembad De Hooght

PAPENDRECHT - De 13-jarige Vincent Kwakernaat was de gelukkige. Nietsvermoedend kocht hij woensdagmiddag 26 augustus een kaartje aan de kassa van zwembad de Hooght. Toen hij betaald had, kwam een team van gemeente, journalisten en fotografen op hem af en werd hij uitgeroepen tot de 100.000ste bezoeker van het zwembad in 2009.

Aanvankelijk dacht Vincent dat hij in de maling werd genomen. Toen hij de taart en de tegoedbon voor een gratis abonnement voor het volgende seizoen zag, liet hij zijn aarzeling snel varen en nam hij de felicitaties van wethouder André Vogel en bedrijfsleider Albert van der Hout graag in ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.