Opnieuw vernielingen bij Vereniging Hondenbezitters

19 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Opnieuw vernielingen bij Vereniging Hondenbezitters

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend zijn er opnieuw vernielingen aangericht op het terrein van de Vereniging van Hondenbezitters op de Burgemeester Keijzerweg.
 
Zondagmorgen trof penningmeester Arja Smit een vernielde prullenbak, brievenbus en losgeschroefde reclameborden aan.
 
Arja vertelt: "Vernielingen worden steeds vaker gepleegd, ook vinden we met regelmaat kapot gesmeten bierflessen op het grasveld. We zijn er goed ziek van, want we draaien als kleine vereniging zelf op voor alle reparatiekosten”, aldus Arja Smit.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.