Derde vernieling aan nieuwe hondenuitrenplek in de Westpolder

16 augustus 2013
Derde vernieling aan nieuwe hondenuitrenplek in de Westpolder

PAPENDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 16 augustus is voor de derde keer in korte tijd het hekwerk van de nieuw aangelegde hondenuitrenplek achter de Pelsertflat vernield. Ook dit keer is het hekwerk doelbewust met een draadtang doorgeknipt.

De politie vraagt wijkbewoners, en met name de bewoners uit de Pelsertflat, om verdachte situaties op en rondom het veld te melden op 0900 - 8844.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.