Opnieuw vernielingen aan nieuwe hondenuitrenplek in de Westpolder

13 augustus 2013
Opnieuw vernielingen aan nieuwe hondenuitrenplek in de Westpolder

PAPENDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 13 augustus is voor de tweede keer in korte tijd het hekwerk van de nieuw aangelegde hondenuitrenplek achter de Pelsertflat vernield. Ook dit keer is het hekwerk doelbewust met een draadtang doorgeknipt.

In de nacht van woensdag 24 juli gebeurde dit ook al, ook toen is met een draadtang het hekwerk vernield. Recent zijn er ook al vernielingen aangebracht aan drie bomen op het veld, één boom is deels ontdaan van zijn bast en bij twee andere bomen is daar een begin mee gemaakt.

De politie vraagt wijkbewoners, en met name de bewoners uit de Pelsertflat, om verdachte situaties op en rondom het veld te melden op 0900 - 8844.
Burgemeester en wethouders hebben aan de hand van diverse gesprekken met inwoners en andere partijen besloten om een gedeelte van het veld nabij de Pelsertflat/Noordhoek aan te wijzen als uitrenterrein voor honden.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.