Geen spreekuur Bureau Sociaal Raadslieden 26 augustus

19 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Geen spreekuur Bureau Sociaal Raadslieden 26 augustus

PAPENDRECHT - In verband met vakantie is het Bureau Sociaal Raadslieden op maandag 26 augustus 2013 gesloten.

Elke maandagmorgen houdt het Bureau Sociaal Raadslieden spreekuur in het gebouw “Residence Gerbrandy” aan de P.S. Gerbrandystraat 31. 
Het Bureau Sociaal Raadslieden geeft informatie en advies bij vragen over o.a. huurrecht, arbeidsrecht, huur- en zorgtoeslag, familierecht, incasso’s en uitkeringen.

Het Bureau Sociaal Raadslieden is elke maandagmorgen te bereiken. Met eenvoudige vragen kan men bellen op het telefonisch spreekuur van 09.00 - 10.00 uur, of een e-mail sturen. Daarnaast is er elke maandagmorgen een inloopspreekuur van 10.00 uur – 12.00 uur.  Een afspraak maken is niet nodig. De hele zomer worden er gewoon spreekuren gehouden, alleen op maandagmorgen 26 augustus is het Bureau gesloten. Vanaf maandagmorgen 2 september 2013 kunnen alle inwoners uit Papendrecht weer wekelijks terecht.

Het Bureau Sociaal Raadslieden is gevestigd in het kantoor van de Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI Papendrecht) aan de  P.S. Gerbrandystraat 31 (Residence Gerbrandy). Het telefoonnummer is:  078-615.47.41. Het emailadres is: sociaal-raadslieden@bwi-papendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.