Groot onderhoud Nicolaas Beetsstraat e.o

17 augustus 2013 door Ad van Herk
Groot onderhoud Nicolaas Beetsstraat e.o

PAPENDRECHT - Het groot groot onderhoud in de Nicolaas Beetsstraat, Frans Coenenstraat en een gedeelte van de Jacques Perkstraat is van start gegaan. Het onderhoud bestaat onder uit het vervangen van de bestaande riolering, het ophogen van de verharding en aanpassingen aan de groenvoorziening. 

Aannemingsbedrijf W&J Molenaar is de aannemer die de werkzaamheden gaan uitvoeren en duren naar verwachting 4 maanden, mede afhankelijk van de weersomstandigheden. 
 
De aannemer heeft een indicatieve planning opgesteld en het werk globaal in drie opeenvolgende fases ingedeeld. De werkzaamheden starten in de Frans Coenenstraat en het kruispunt van de Frans Coenenstraat met de P.C. Hooftlaan en Jacques Perkstraat. 
- Fase 1 (circa 1 maand) Frans Coenenstraat. 
- Fase 2 (circa 1,5 maand) zuidelijk gedeelte Nicolaas Beetsstraat. 
- Fase 3 (circa 1,5 maand) noordelijk gedeelte Nicolaas Beetsstraat en Jacques Perkstraat. 
 
Het verkeer wordt in deze 4 maanden omgeleid met behulp van borden. Ter plaatse van het werkvak blijven de woningen bereikbaar over loopschotten. Parkeren van auto’s dient buiten het werkvak te gebeuren, op plaatsen waar parkeren is toegestaan.
 
Foto: Pieter vd Berg
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.