Al ruim 2000 buurten doen mee aan Burendag

15 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Al ruim 2000 buurten doen mee aan Burendag

DRECHTSTEDEN - Op zaterdag 21 september 2013 vindt op initiatief van het Oranje Fonds en Douwe Egberts Burendag voor de achtste keer plaats! In heel Nederland komen op deze dag buren gezellig samen om iets goeds te doen voor de buurt of dorp. Tot nu toe doen al ruim 1800 buurten in Nederland mee aan Burendag met activiteiten als de tuin winterklaar maken of gewoon een gezamenlijk kopje koffie drinken. Dus steek de koppen bij elkaar en verzin een leuke activiteit.

Meld uw activiteit snel aan en maak kans op een vergoeding.
Het Oranje Fonds steunt goede ideeën en maakt het mogelijk een aanvraag tot 500 euro in te dienen om uw Burendagplan uit te voeren. U komt alleen in aanmerking voor een bijdrage als u Burendag viert op 20, 21 of 22 september.
 
Download het PDF-bestand aanvraagformulier voor particulieren of het PDF-bestand aanvraagformulier voor buurtorganisaties en stuur deze op naar het Oranje Fonds. Zorg ervoor dat het aanmeldformulier vóór 2 september 12.00 uur binnen is bij het Oranje Fonds. Let op: het Oranje Fonds heeft dit jaar maar een beperkt budget dus op=op.
 
Meer informatie kunt u vinden op de website van Burendag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.