Scootmobielclub maakt laatste tocht van dit jaar

15 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Scootmobielclub maakt laatste tocht van dit jaar

PAPENDRECHT - De scootmobielclub uit Papendrecht rijdt op 24 augustus a.s. haar laatste tocht voor dit seizoen. Inmiddels heeft de club, die uit 49 leden bestaat, twee tochten gemaakt. De eerste tocht ging door Papendrecht en kwam op plekjes die een groot aantal leden nog onbekend was. De tweede tocht ging naar de Merwelanden waar gezellig geluncht en gerecreëerd is.

Het einddoel van de tocht op 24 augustus is nog een verrassing. Leden van de club worden om 10.30 uur verwacht bij het gemeentehuis en vertrekken om 11.00 uur. Er is een lunch onderweg (voor eigen rekening) en rond 14.00 uur is de groep weer terug in Papendrecht.
 
De tochten worden begeleid door het Rode Kruis, een wijkagent, boa’s en vrijwilligers op de fiets. Deelname aan de tocht is gratis. Uiteraard zijn ook partners en/of kinderen welkom op de fiets. In het voorjaar 2014 worden er weer nieuwe tochten mgeorganiseerd. Voor meer informatie of deelname aan de tocht, mail naar wijkgerichtwerken@papendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.