Deelnemers eerste tocht scootmobielclub IO enthousiast

15 mei 2013
Deelnemers eerste tocht scootmobielclub IO enthousiast

PAPENDRECHT - Dinsdag 14 mei zijn twintig leden van de scootmobielclub i.o. op pad gegaan voor een eerste tocht door Papendrecht. Dit was mogelijk gemaakt door wijkplatform Kraaihoek-Middenpolder.

Onder het genot van een kopje koffie met een lekker stuk gebak werd bij Willaerts gewacht tot de eerste regenbui voorbij getrokken was. Eenmaal onderweg kwam er weer een zonnetje en de stemming zat er goed in.

Via een route, gemaakt door de initiatiefnemer van de scootmobielclub, Henk Benjamins, waren alle scootmobielers na een uurtje welkom bij tuincentrum 't Waaltje. Daar werden we begroet door enthousiaste medewerkers van het tuincentrum en kater Bob. De koffie en heerlijke koeken stonden al klaar in de kas en het was er heerlijk warm, terwijl de regen op het dak kletterde.

Zodra de bui was overgedreven even met z'n allen op de foto en daarna door de Oostpolder, via de pas aangelegde Tiendzone en het Oosteind richting rivier en weer terug naar het beginpunt van de tocht. Alle deelnemers waren enthousiast en kijken uit naar de volgende tocht op maandag 10 juni a.s.

Bij de scootmobielclub hebben zich nu 48 mensen aangemeld. Tijdens de eerste tocht hebben zich ook vijf mensen gemeld om mee te denken over de routes en te helpen met organiseren. Het ziet er goed uit voor de Papendrechtse scootmobielclub. Er is nog wel veel werk te doen. Zo moet de club nog een leuke naam krijgen, wordt er een informatiefolder gemaakt voor de leden, moeten vrijwilligers geworven worden en natuurlijk voor de volgende tocht op maandag 10 juni weer een route samengesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.