Hoe veilig is de gemeente Papendrecht?

15 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Hoe veilig is de gemeente Papendrecht?

PAPENDRECHT - De veiligheidsmonitor 2013 gaat van start. Komende weken kunt u schriftelijk benaderd worden met de vraag mee te doen aan de Veiligheidsmonitor. Er worden 350 willekeurig geselecteerde inwoners van de gemeente Papendrecht benaderd.
 
In totaal doen 151 gemeenten in Nederland mee aan het onderzoek.  Het onderzoek betreft criminaliteit, onveiligheid, overlast in de buurt en het optreden van gemeente en politie. Dit onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. Het gemeentelijke onderzoek begint op 23 augustus 2013. De resultaten worden in maart 2014 verwacht.

Politie auto's in het kader van het onderzoek Veiligheidsmonitor
De resultaten van het onderzoek worden door de gemeente Papendrecht gebruikt bij het vormgeven en evalueren van het Veiligheidsbeleid. Het onderzoek wordt uitgevoerd door I&O Research, in nauwe samenwerking met Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).
 
Burgemeester de Bruin, bestuurlijk verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid in Papendrecht, roept de inwoners die benaderd worden op mee te doen aan het onderzoek. Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de veiligheidssituatie in Papendrecht.
 
Op de website van de Veiligheidsmonitor kunt u meer lezen over het onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.