'Balt 5' nieuw boek van auteur Dirk Dooren

14 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
'Balt 5' nieuw boek van auteur Dirk Dooren

PAPENDRECHT - Binnenkort verschijnt er een nieuw boek van de Papendrechtse auteur Dirk R.Dooren. Dit boek wordt uitgegeven door uitgeverij Free Musketeers, een uitgeverij waar je ook als beginnende auteur je boek op professionele wijze kunt laten uitgeven. 

Het boek met de naam Balt 5 - Deel 1: Een andere wereld is een fantasy verhaal van 300 bladzijden en heeft als begeleidende tekst:

"Ook in de verre toekomst is het reizen door de ruimte een tijdrovende zaak. Desalniettemin verspreidt de mens zich via elke leefbare planeet die de robots hebben gevonden. Op weg naar een nieuwe leefwereld ontvangt een kolonistenschip een signaal van een ander schip dat een landing gesignaleerd heeft van een onbekend ras op een planeet waar mensen moeten wonen. Er wordt een shuttle met Paul Drem in een cryogene unit naar die planeet gestuurd. Na het ontwaken merkt hij dat hij de enige in de shuttle is en begrijpt niets van zijn taak. Wanneer hij geland is, wordt hij opgenomen door een familie aldaar en merkt na een tijd dat er wat vreselijks aan de hand is".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.