Hollands Ladies Tour finisht op de Constantijn Huygenslaan

14 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Hollands Ladies Tour finisht op de Constantijn Huygenslaan

PAPENDRECHT - Papendrecht opnieuw gastheer van de Hollands Ladies Tour. Op vrijdag 6 september 2013 vindt voor de tweede keer de Boels Rental Ladies Tour plaats in Papendrecht en omgeving. Een sportief evenement dat past bij het sportieve karakter van onze gemeente.

De eerste keer vond plaats in 2011. Met succes heeft het Wielercomité Papendrecht zich ingezet om de vierde etappe nogmaals naar
Papendrecht te halen. De gemeente is blij met het resultaat. Holland Ladies Tour 2011 in Papendrecht
 
Het parcours gaat via de Veerweg, Cypressenlaan, Kastanjelaan, Platanenlaan, Eikenlaan, Beukenlaan, Kastanjelaan en de Veerweg de Alblasserwaard in. Bij terugkomst in Papendrecht gaat de route via de Veerweg, Rembrandtlaan, Jacob Catslaan en P.C. Hooftlaan naar de finish in de Constantijn Huygenslaan. De wielrensters rijden vanaf 12.30 uur het parcours vijf keer rond en worden tussen 16.00 en 17.00 uur weer bij de
finish verwacht.

Het verkeer kan tijdens de tour enige hinder ondervinden van het passerende peloton. Verkeersregelaars zien toe op een veilig passeren van de wielrensters en geven na het passeren de weg direct weer vrij. Hierdoor blijft Papendrecht bereikbaar.
 
Meer informatie over de tour is te vinden op de website van Holland Ladies Tour.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.