Papendrecht start en finish Ladies Tour

11 augustus 2011

PAPENDRECHT - Op dinsdag 6 september start de internationale Profile Ladies Tour, een zesdaagse rittenwedstrijd voor wielrensters. De vierde etappe is op vrijdag 9 september en daarin is Papendrecht zowel de start- en finishplaats. Het is een rit in lijn en gaat over een afstand van 127 kilometer.

Deze tour is de grootste Nederlandse etappekoers voor vrouwen, waar 25 ploegen van 6 rensters aan meedoen. Grote favoriete is tweevoudig winnares Marianne Vos.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.