Gedupeerden brand Stellingmolen op zoek naar kinderkleding

05 augustus 2013
Gedupeerden brand Stellingmolen op zoek naar kinderkleding

PAPENDRECHT - Het door brand getroffen gezin aan de Stellingmolen is op zoek naar kinderkleding en kinderschoenen. Een woordvoerster van Woonkracht10 legt uit "Hoewel het gezin niet alles kwijt is, hebben spullen wel rook en waterschade opgelopen maar de schade valt qua inboedel erg mee.

Het huis is niet meer woonbaar vanwege onder andere de toenadering van de brandweer om bij de zolder te kunnen komen om te brand te blussen. Momenteel krijgt het gezin hulp aangeboden door Rivas en zorgt Woonkracht10 voor nieuwe woonruimte".

Wel is er bij de brand kinderkleding verloren gegaan. Heeft u kinderkleding over dan kunt u dit afgeven op de Stellingmolen 246.

Het gaat om de volgende maten:

- Jongens; maat 128 en 134
- Meisjes; maat 140 en 148.
- Meisje 15 jaar, maatje S

Schoenmaten voor de jongens 31 en 33, voor de meisjes 35 en 37

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.