Weggeefhoek Papendrecht van start

12 augustus 2013

PAPENDRECHT - Spullen krijgen zonder er voor te betalen? Dat kan. Sinds 5 augustus in Weggeefhoek Papendrecht opgericht. Dit is een groep op Facebook waarbij mensen gratis spullen aanbieden.

Dit is een groep op Facebook waar iedereen lid van kan worden. Op deze groep kunnen mensen die (gratis) lid zijn, gratis spullen aanbieden aan andere (gratis) leden van de groep Weggeefhoek Papendrecht.

De aanbieder loot op een door degene zelf bepaalde tijdstip wie de spullen mogen komen halen, onder de mensen die "interesse" bij het bericht gezet hebben. Vervolgens maken deze 2 mensen een afspraak wanneer het product wordt afgehaald.

Wilco de Keijzer (initiatiefnemer) legt uit: "Alles mag erop, zolang het niet met geld te maken heeft, of met verslavingen of 18+ zaken etc. We zijn nog volop op zoek naar mensen die lid willen worden en ook naar beheerders voor deze groep.

In diverse andere gemeentes in Nederland is dit initiatief al een groot succes en dit moet natuurlijk in onze mooie Papendrecht ook kunnen. Dus wordt lid van deze groep en deel het zoveel mogelijk. Het klinkt heel mooi, maar het is ook een heel mooi medium. Stoppen met nog goede spullen naar de milieustraat te brengen en andere mensen gelukkig te maken met nog goede spullen", aldus Wilco.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.