Zwemmen voor helft van de prijs op maandag 12 augustus

07 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Zwemmen voor helft van de prijs op maandag 12 augustus

PAPENDRECHT - Op maandag 12 augustus is het Internationale Dag van de Jeugd. Om hierbij stil te staan heeft het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met zwembad de Hooght aan de Lange Tiendweg het mogelijk gemaakt om op de deze dag met 50% korting te zwemmen in het Papendrechtse zwembad.

De korting geldt uitsluitend voor de middelbare scholieren in Papendrecht.

Print deze pagina uit en op vertoon van de leerlingenpas kun je goedkoper een duik nemen in zwembad de Hooght.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.