Laatste rit voor overleden secretaris Marga Boekestijn - van Rijn

03 augustus 2013 door Ad van Herk
Laatste rit voor overleden secretaris Marga Boekestijn - van Rijn

PAPENDRECHT - Ruim 200 motorleden hebben vrijdagmiddag op bijzondere wijze afscheid genomen van hun voormalig secretaris Marga Boekestijn – van Rijn. 

Vanuit het uitvaartcentrum in Hardinxveld-Giessendam vertrok een stoet met tweehonderd leden over de A15 richting het crematorium in Rotterdam. De maandag overleden 55 jarige Hardinxveldse was zeer geliefd binnen de club. Het was de wens van Marga om haar laatste rit samen met haar vrienden te maken.
 
Foto: Pieter vd Berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.