Twee PR’s voor Lily tijdens de Deaflympics

02 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
Twee PR’s voor Lily tijdens de Deaflympics

PAPENDRECHT - De 16 jarige Lily Gommers kwalificeerde zich dit jaar voor haar eerste Deaflympics. Ze zwom mee op zes verschillende onderdelen en behaalde twee persoonlijke records.

Haar eerste PR zwom Lily donderdag 1 augustus op de 200 meter vrije slag. ‘Eindelijk’, zuchtte Lily. Trainster Ilona Koller is erg tevreden met de tijd van 2:32.02, maar weet zeker dat haar pupil nog sneller kan. ‘Ze heeft nog niet alles gegeven’, vertelt Ilona.

Vandaag vrijdag 2 augustus behaalde Lily op de 50 meter vrije slag opnieuw een PR met een tijd van 30.33 seconden. Op de 100 meter rugslag werd ze met een tijd van 1:18.56 de 18e plaats van de dertig deelneemsters.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.