Evangelische Gemeente De Schuilplaats viert 40 jarig bestaan

24 augustus 2012
Evangelische Gemeente De Schuilplaats viert 40 jarig bestaan

PAPENDRECHT - De Evangelische Gemeente “De Schuilplaats” aan de Schoolswarsstraat viert van maandag 3 september t/m zondag 9 september haar 40 jarig bestaan. Die week zal bol staan van verschillende activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Op woensdagmiddag 5 september is er een spannende kindermiddag voor alle kinderen van de basisschool m.m.v. het “Poppentheater” van Gerrit Rademaker. De middag begint om 14.30u en duurt tot ongeveer 16.00u.

Op vrijdagavond 7 september is er de “Jeugdpraise”. Een avond met veel muziek met medewerking van Gilbert Thera, de man van Sharon Kips. Hij zal voor ons zingen en spreken over het onderwerp: “Klaar om te schitteren”. De avond begint om 20.00u.

Zaterdagavond 8 september een bijzondere campagne-avond met als gastspreker evangelist John T.L. Maasbach.
Muzikale medewerking van de muziekgroep van “de Schuilplaats” en de “Make A Point” band uit Den Haag. Het thema van de avond zal zijn: “Géén crisis bij God”. Deze dienst begint om 20.00 uuur.

Zondagochtend 9 september wordt de week afgesloten met een feestelijke dankdienst  met als thema: “Alle eer aan God”. De dienst begint om 10.00 uur.
Alle activiteiten en diensten worden gehouden in het gebouw van de “De Schuilplaats” aan de Schooldwarsstraat 50 in Papendrecht.
Alle informatie via 078 - 615 99 73 of www.schuilplaatspapendrecht.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.