Nieuwe website voor Gemeente De Schuilplaats

04 april 2012

PAPENDRECHT - Afgelopen week is de nieuwe website van Evangelische Gemeente De Schuilplaats aan de Schoolstraat on-line gegaan.  De website is ontworpen en gebouwd door een eigen team van vrijwilligers, dat hier een aantal maanden mee bezig is geweest.

Op de website zijn de activiteiten van de gemeente te bekijken en is er ook achtergrondinformatie over het christelijke geloof te vinden. Ook het kinderwerk en jeugwerk heeft een apart gedeelte op de website gekregen. De komende maanden wordt de website stap voor stap verder uitgebreid.

De website is te bekijken via www.schuilplaatspapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.