Wateroverlast door hevige regenval

13 juli 2011
Wateroverlast door hevige regenval

PAPENDRECHT - Op dinsdag 12 juli is regende het tussen 18.00 en 22.00 uur onophoudelijk in Papendrecht en veroorzaakte op een aantal plaatsen voor flinke wateroverlast.

Op de foto is te zien hoe de Molenlaan helemaal onder water is gelopen, omdat de riolering het vele water niet meer aankonden. Er hing dan ook een sterke rioollucht in de straat. Ook op de Markt en in de Schoolstraat stond het helemaal blank, zie foto's onder. 
Heeft u zelf ook foto's gemaakt van de wateroverlast? Stuur deze gerust aan ons door!


Alex van Vuuren

Alex van Vuuren

H. van Dalen
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.