Boskalis ontloopt vervolging in smeergeldaffaire

26 juli 2013 door Ad van Herk
Boskalis ontloopt vervolging in smeergeldaffaire

PAPENDRECHT - Voor omkoping van een havenvoorzitter op Mauritius verscheen Boskalis vandaag voor de rechtbank daar ter plaatse.

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag de strafeis bekend gemaakt. Die strafeis is ontslag van rechtsvervolging in ruil voor belastende verklaringen tegen de deze voormalige voorzitter van de havenautoriteit.

De werknemer die direct betrokken was bij de omkoping is door het bedrijf wel bestraft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.