Vrolijke Beestenboel op BSO de Basisbende

26 juli 2013 door Ad van Herk
Vrolijke Beestenboel op BSO de Basisbende

PAPENDRECHT - Stichting Wasko organiseert in de vakantie sport en speldagen. Tijdens De Vrolijke Beestenboeldag op BSO De Basisbende hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt. Na een spannende poppenkast voorstelling, speelden de kinderen allerlei dierenspelletjes.  Tijdens de dierenpicknick kregen de kinderen een rietje van één meter lang, zodat ze als echte  olifanten  konden drinken. 

Tijdens de dierendans  droegen de kinderen hun eigen gemaakte maskers. Tot grote vreugde van de kinderen deden ook de leidsters en enkele ouders mee. 
 
Meer informatie over  vakantie opvang en de Wasko Sport en Speldagen vindt u op www.wasko.nl
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.