In Memoriam: Rob Nardten

23 juli 2013
In Memoriam: Rob Nardten

PAPENDRECHT - Op zondag 21 juli is de bekende Papendrechter Rob Nardten overleden op 82-jarige leeftijd. De laatste jaren was hij vooral bekend als woordvoerder van de Referendumgroep Theater Papendrecht, om te pleiten voor een nieuw theater in Papendrecht. Vanwege familie-omstandigheden en zijn gezondheid was het niet meer vol te houden en stopte hij in 2004.

In zijn werkzame leven was hij in dienst van de gemeente Papendrecht bij de afdeling Sportzaken. Verder was hij initiatiefnemer van de Jazzmiddagen in buurtcentrum De Spil en actief met Jazzmiddagen in Grandcafé Willaerts.

Zie de links onder voor meer berichten uit het verleden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.