Rob Nardten krijgt alle lof van de commissie

30 oktober 2007

PAPENDRECHT - Op de agenda van de commissie ABZ stond maandag weinig meer dan de behandeling van de briefwisseling tussen een bewoner van de Pelsertflat, de vragen van het PAB naar aanleiding daarvan en de antwoorden van het college daar op. Het betrof een groot aantal klachten met betrekking tot overlast van hangjeugd. Rob Nardten is een bekende inspreker in Papendrecht. Hij heeft een mening over theater en sport en laat dat dan ook duidelijk horen. Nu was hij op onderzoek gegaan naar de werkelijke problemen met de jeugd in de omgeving van de Pelsertflat. En zijn advies was “realiseer je hoe je zelf was op die leeftijd en handel daar naar”  De concrete klachten waren zowel door de gemeente als door Rob teruggebracht tot enkele zaken waar een stadsbewoner niet wakker van ligt, sterker: ze amper opmerkt.

Het college had de brief van die bewoner zeer serieus onderzocht en kwam tot een vergelijkbare conclusie met geheel andere woorden. Dat gold ook voor de leden van de commissie. Van de klachten bleef niet zo heel veel over. De jongelui: we vervelen ons en dan hangen we daar, maar we doen niemand kwaad. Ook brandweer en politie hebben geen overdreven aantal klachten ontvangen en Rob Nardten, ook geen twintig meer, kon rustig met ze praten en afspraken maken over beperking van de geluidsoverlast. De woordvoerders van alle partijen bedankten Rob voor zijn positieve bijdrage aan de vergadering en voor het meedenken over mogelijke problemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.