Rob Nardten verlaat referendumgroep theater

30 juni 2004

PAPENDRECHT - De woordvoerder van de Referendumgroep Theater Papendrecht is gestopt met zijn woordvoerderschap.

Vanwege familie-omstandigheden en zijn gezondheid was het niet meer vol te houden voor Rob Nardten. De heren Spetter en Stam, die zelf al een tijd bij de referendumgroep waren aangesloten, nemen vanaf heden het woordvoerderschap gezamenlijk over.

De heer Nardten heeft met zijn referendumgroep veel bereikt, vooral dankzij de 3324 opgehaalde handtekeningen en de goede argumenten tegen de bouw van een veel te ambitieuze opzet van het nieuwe theater. De politiek zag mede daardoor in dat de oorspronkelijke goedgekeurde plannen geen haalbare kaart was.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.