Social Sofa in Papendrecht gaat niet door

22 juli 2013 door Pieter van den Berg
Social Sofa in Papendrecht gaat niet door

PAPENDRECHT - Op 21 mei vond een eerste bijeenkomst plaats tussen Woonkracht10 en bewoners van de Staringlaan en Vondellaan. Helaas was de opkomst minimaal. Dat is de reden dat er is besloten om ook bewoners buiten deze buurt te werven.

Te weinig animo
Na meerdere pogingen om bewoners te werven voor dit project, heeft dit enkel twee nieuwe aanmeldingen opgeleverd. Helaas te weinig om een Social Sofa te kunnen realiseren, daarom heeft Woonkracht10 besloten dit project niet door te laten gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.