Tropenrooster bij WipWap

22 juli 2013
Tropenrooster bij WipWap

PAPENDRECHT - De zomer is dan nu echt begonnen en er zijn voor deze week tropische temperaturen voorspeld. In verband hiermee heeft speeltuinvereniging De WipWap aan de Tesselschadestraat in de wijk Westpolder besloten vanaf maandag 22 juli gewijzigde openingstijden te hanteren.

De gewijzigde tijden zijn:
10.00 uur tot 12.00 uur  en 18.00 uur tot 20.00 uur.

Deze tijden gelden als de voorspellingen aangeven dat het warmer dan 25°C wordt.

Voor up-to-date informatie kunt u terecht op de website www.dewipwap.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.