Wethouder Koppenol speelt mee in de Wip-Wap

16 mei 2013
Wethouder Koppenol speelt mee in de Wip-Wap

PAPENDRECHT - Wethouder Kees Koppenol van de gemeente Papendrecht genoot woensdagmiddag van zijn bezoek aan speeltuin de Wip-Wap aan de Tesselschadestraat.

Hij kwam een kijkje nemen in de speeltuin en in de speciaal door de gemeente ingerichte kraam op het terrein. In deze kraam konden kinderen hun wensen inleveren voor nieuwe speelplekken en speeltoestellen in de wijk Westpolder.
 
Enkele honderden kinderen maakten van de gelegenheid gebruik om ideeën in te leveren. In kader van het speelruimtebeleid is er een grootschalige opknapbeurt  voor de speelplekken in de wijk Westpolder gepland. Kinderen konden door middel van een wensenlijst, bijdragen aan de invulling van de speelplekken. Zij konden kiezen uit 33 plekken in de wijk en enkele tientallen speeltoestellen.
 
In de week van 6 mei is er een formulier gestuurd naar kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud die woonachtig zijn in de wijk. Woensdagmiddag konden de ingevulde verlanglijstjes worden ingeleverd bij speeltuin de Wip-Wap.
 
De gemeente Papendrecht gaat nu een Top-3 maken en zal die binnekort presenteren. Het is de bedoeling dat de nieuwe toestellen in de maand oktober van dit jaar gerealiseerd zijn.
 
Tekst en foto: Bert Bons.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.