Werkzaamheden A15 bij Papendrecht

22 juli 2013
Werkzaamheden A15 bij Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend zijn er verschillende onderhouds werkzaamheden uitgevoerd aan de A15.

Ook de komende weken zal de rijksweg tijdens de weekenden afgesloten worden voor alle verkeer.
 
Tot zover nu bekend is, hebben de afsluitingen niet tot overlast gezorgd, wel was het op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht drukker dan normaal en ontstonden er zaterdag kleine opstoppingen voor de stoplichten.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.