Van Lanschot Bankiers plaatst bankjes in Tiendzone

19 juli 2013 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Vanwege het 275-jarig bestaan schenkt van Lanschot Bankiers 275 bankjes op diverse locaties in Nederland.

Als een van de locaties koos Van Lanschot voor landschappark de Tiendzone in Papendrecht. Eerder liet Van Lanschot al een bankje plaatsen in het Aviolandapad.

Wethouder Kees Koppenol onthulde samen met directuer Private Banking Rene Schoutens de bankjes.

De Tiendzone is ingericht als natuurlijk landschapspark en recreatiegebied. Samen met de Noordrand, Land van Matena en de Matenaschade Scheidkade is het een onderdeel van het Groenblauw Netwerk dat de Biesbosch verbindt met de Alblasserwaard.

Volgens Wethouder Koppenol kan het gebied met recht een van de pareltjes van Papendrecht worden genoemd. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.